IMPORTANT NEWS - Due to public holidays the Vietnamese immigration office is closed from 26 January till 1 February. No visa approval letters will be issued during this period.
e-visa vietnam
BESTEL UW E-VISUM
sluit venster

Est-ce que j’ai besoin d’un visa?
Les citoyens des pays suivants n'ont pas besoin d'un visa si elles remplissent les conditions suivantes:
1. Vous restez pour un court séjour.
2. Vous n'avez pas visité le Vietnam sans visa dans le mois précédent.
Pays Séjour maximum
Royaume-Uni, France, Allemagne, Italie, Espagne, Suède, Norvège, Danemark, Finlande, Russie, Biélorussie, Japon, Corée du Sud 15 jours
Thaïlande, Malaisie, Singapour, Indonésie, Myanmar, Brunei, Laos 30 jours
Cambodge 14 jours
Philippines 21 jours
Sluit venster

De inwoners van de volgende landen kunnen een e-visum aanvragen:
 
Argentina Czech Republic
Armenia Denmark
Australia
Azerbaijan Finland
Bulgaria France
Belarus Germany
Bruney Greece
Canada Hungary
China Ireland
Colombia Italy
Cuba Japan
Kazakhstan Romania
Korea (South) Russia
Luxembourg Slovakia
Myanmar Spain
Mongolia Sweden
Netherland Timor Leste
New Zealand UAE
Norway
Panama UK
Peru Uruguay
Philippines USA
Poland Venezuela
Sluit venster

De volgende grensovergangen zijn beschikbaar voor personen met een e-visum:
 
Noi Ba vliegveld (Hanoi) Phu Quoc vliegveld
Tan Son Nhat vliegveld
(Ho Chi Minh)
Can Tho vliegveld
Da Nang vliegveld Cat Bi vliegveld
Cam Ranh vliegveld
(Nha Trang)
Phu Bai vliegveld
Bo Y landgrens Song Tien
landgrens
Cau Treo landgrens Tinh Bien landgrens
Cha Lo landgrens Xa Mat landgrens
Ha Tien landgrens Da Nang zeehaven
Huu Nghi landgrens Hai Phong zeehaven
Lao Bao landgrens Ho Chi Minh
zeehaven
Lao Cai landgrens Hon Gai zeehaven
Moc Bai landgrens Nha Trang zeehaven
Mong Cai landgrens Quy Nhon zeehaven
Nam Can landgrens Vung Tau zeehaven
Controleer voordat U bestelt!
Heeft U niet de nederlandse nationaliteit controleer dan in de lijst van e-visum landen of U in aanmerking komt voor het e-visum.
U weet wat de grensovergang is waar U Vietnam zult binnenkomen en U heeft gecontroleerd dat deze in de lijst van grensovergangen vermeld staat.
Uw paspoort is tenminste 6 maanden geldig vanaf aankomst in Vietnam.
U heeft een foto/scan nodig van uw gezicht (in JPG of PNG formaat). De foto/scan hoeft niet gelijk te zijn aan de foto op uw paspoort.
U heeft een foto/scan nodig van uw paspoortpagina met daarop uw foto (in JPG of PNG formaat). De volledige rand dient zichtbaar te zijn. Alle tekst dient leesbaar te zijn (met uitzondering van de onderste regel. Hier mag U de laatste 10 cijfers onleesbaar maken).
Stap 1. Bestel uw e-visum
visum vietnam, 越南 簽證 , 越南簽證
1
2
3
4
Reis-gegevens Paspoort-gegevens Betaling Opdracht-bevestiging
sluit venster

REDEN VAN BEZOEK

Selecteer de reden van bezoek.

Kiest U familie? Dan zal dit op het e-visum vermeld staan als: "visiting relatives"
Kiest U zaken? Dan zal dit vermeld worden als: "business activities"

Aantal visums
Reden van bezoek
Meer info?
sluit venster

Startdatum visum

Als startdatum van het visum kiest U de aankomst datum in Vietnam.

Uw visum zal geldig zijn voor een volle maand vanaf de startdatum. Gedurende deze periode mag U op iedere dag arriveren. U hoeft us niet persé op de startdatum van het visum te arriveren.
U mag beslist niet eerder dan het visumstartdatum arriveren!

Als U later dan de startdatum arriveert zal de einddatum van het visum niet wijzigen. Voorbeeld: uw visumstartdatum is 1 november. De visum einddatum is 30 november. U arriveert in Vietnam op 18 november. U dient dan uiterlijk 30 november Vietnam weer te verlaten.

sluit venster

De levertijd van het e-visum

De standaard levertijd van het e-visum is 4 werkdagen. Spoedlevering kunnen op de eerstvolgende werkdag gedaan worden.

De exacte levertijd staat vermeld op de website. U ontvangt het e-visum op dit tijdstip of kort ervoor.

sluit venster

De grensovergang

Gelieve de grensovergang van aankomst te kiezen. Dit zal op uw visum vermeld worden.

Gelieve alleen het e-visum te bestellen als U dit zeker weet. Uw e-visum is niet wijzigbaar. Als U bij een andere grensovergang arriveert kan U de toegang tot Vietnam geweigerd worden!

Levertijd
Selecteer de levertijd van uw e-visum.
Meer info?
5 werkdagen
(€ p.p.)
Levertijd:
 (NL tijd)
 (Vietnam tijd)
Spoed, 1 werkdag
(€ p.p.)
Levertijd:
 (NL tijd)
 (Vietnam tijd)
Startdatum e-visum
Meer info?
Grensovergang van aankomst
Meer info?
sluit venster

Hotel of tijdelijk verblijfs adres in Vietnam

Het adres of hotel waar U de nacht van aankomst verblijft.
Weet U dit niet zeker? Geen probleem. Het wordt niet gecontroleerd. Vermeld dan een hotel in de plaats waar U verblijft.

Hotel of tijdelijk verblijfsadres in Vietnam (eerste nacht van aankomst)
Meer info?
sluit venster

STAD/PROVINCIE

De stad of provincie waar U de eerste nacht verblijft. Weet U dit niet zeker, kies dan onderaan in de lijst: "Weet ik niet"

Stad/Provincie
Meer info?
TOTAALBEDRAG:
x € =